Om os

Bed and Breakfast Flodgaard er åbent året rundt. Vi tilbyder 2 dejlige dobbeltværelser med delt køkken og bad. Køkkenet rummer en skøn spiseplads og en hyggekrog med udgang til stor terrasse med havemøbler. Du kan også leje Bed and Breakfast, som en ferielejlighed for op til 5-6 personer.

På gården finder du dejlige islandske heste, hvoraf et par kan tage dig på turridning i det dejlige landskab omkring Skjern Å - hvis du er en erfaren rytter. Vi har høns, som lægger æggene til din morgenmad samt Mohairgeder, som giver uld til nogle af de dejlige produkter vi sælger i gårdbutikken.

I det velindrettede køkken kan du selv lave morgenmad, som du ønsker den. Te, kaffe og æg er til fri afbenyttelse. evt kan du tilkøbe morgenmad til 75,00 kr. pr. person. 

Vi lægger stor vægt på, at du har det godt, når du er gæst hos os. Og vi vil altid gerne høre, om du har brug for gode råd eller hjælp, til at gøre dit ophold til en oplevelse du altid vil huske.

På gården

Gården, som er omgivet åbne marker, er beliggende mindre end 2 km fra den smukke Skjern Å, hvor du kan sejle en tur i vores kano, eller fange en ørred til din aftensmad.

Vi tilbyder en stor parklignende have, terrasse med havemøbler, en sø med guldfisk og ved siden af søen, er der bålplads til gårdens gæster.

Du og dine børn kan besøge alle gårdens dyr, og er du glad for ridning kan du leje en af vores dejlige islandske heste og ride dig en tur i omegnen - kun for erfarne ryttere. Du kan også medbringe din egen hest. På en regnvejrsdag kan du bruge tiden i vores dejlige gårdbutik, som tilbyder alt i Mohair, garn, filt, strik, samt tilbehør.

Ejendommen_8
Ejendommen_1
Vërelse_2
Badevërelse_1