Seværdigheder og oplevelser

Naturen er vores helt store attraktion. Vi bor kun et par kilometer fra Skjern Å og Borris Skydeterræn, der er Danmarks største hedeareal. 

Besøg Flodgaard Bed and Breakfast og få en lang række muligheder for gode oplevelser. Turridning på islandske heste - for den erfarne rytter, kanotur på eller lystfiskeri i Skjern Å - lær at væve eller strikke på et af vores kurser, der kan strække sig over et par timer - eller et par dage.

Bundsbæk Mølle, en kombineret oplevelse af historie, hygge og natur. Den gamle vandmølle fra 1843 drejer lystigt rundt, mens vandet plasker ned over møllehjulet.

Wow Park Få et stærkt fælles aktiv legeminde med dine børn. Her kan du naturligt og enkelt lege og være aktiv med børn og finde dit eget indre legebarn frem.

Skjern Vindmølle Overalt i Vestjylland støder du på store moderne vindmøller. Men engang havde vindmøllen en helt anden funktion end i dag.

Hattemagerhuset Besøg Tarms ældste hus, der er ca 200 år gammelt. Gå på opdagelse i haven med de gl. krydderurter og stauder. Vi laver mad på det åbne ildsted og bager brød i den lille stenovn.

Svømmehal, Fitness, Tennis og Badminton i Tarm tilbyder alt til den aktive familie og legeplads for alle vandhunde. Svømmehal med varmvandbassin, plads til at svømme, 60 meter vandrutsjebane, 1 og 3 meter vippe,boblebad og babybad.

Dejbjerg Golf Klub - spil golf i smukke omgivelser i Dejbjerg. Banen er en afvekslende 18-hullers bane, dels i åbent terræn, dels i kuperet terræn med smuk udsigt til skov og lyngbakker.

Videbæk Skinnecykler Ud i det blå og se naturen fra en skinnecykel. Hele året kan du gennem Videbæk-Skjern Veteran- og Modeljernbane leje en skinnecykel. Turen er på 13 km og går mellem Herborg gamle station og Skjern.

Danmarks Flymuseum I Stauning ligger Danmarks Flymuseum - et flyvende museum - her kan du se over 40 veteranfly fra både ind- og udland - i sommerhalvåret også i luften.

Skjern Fitnesscenter Vi tilbyder et helt nyt topmoderne motionscenter i åbne og lyse omgivelser. I centret oplever du et væld af faciliteter som fx alt indenfor styrketræning, kredsløbstræning og holdtræning.

Dejbjerg Jernalder Levende fortid. Hver sommer vælger moderne familier at leve en uge som familierne gjorde det for 2000 år siden. Tænk dig at skulle leve en hel uge uden mobiltelefon, radio eller tv.

Rundflyvning Stauning rundflyvning - der flyves dagligt i tidsrummet 10:00-18:00 I Juni, Juli og August måned.

Se mere på www.hvidesande.dk/search/whatson

Desuden kan du besøge: 
Ringkøbing, Vesterhavet, Lyngvig Fyr, Hvide Sande med surf-spots, fiskeriauktion m.m., sandskulpturer i Søndervig, Legoland, Givskud dyrepark, Bork legeland, Herning med shopping, mange museer, Baboon city legeland og meget mere.

Ejendommen_5
Ejendommen_1
Ejendommen_8
Stue_2