Værelser

Værelser

Bed and Breakfast Flodgaard er åbent året rundt. Vi tilbyder 2 dejlige dobbeltværelser med delt køkken og bad. Køkkenet rummer en skøn spiseplads med udgang til stor terrasse med havemøbler. Ved terrassen finder du en dejlig lille sø med guldfisk og en bålplads, som kan benyttes frit af gårdens gæster.

Du skal hverken medbringe håndklæder eller sengetøj. Når du lejer et værelse er sengen redt op når du ankommer. Der er fladskærms-TV på begge værelser og gratis wifi overalt. Der er flisegulv med gulvarme i hele Bed and Breakfast. Køkkenet er veludstyret med ovn, køleskab, og adgang til fryser,  samt alt hvad du skal bruge til at forberede et lækkert måltid. Badeværelset er indrettet med bruser.

Du kan også leje Bed and Breakfast, som en ferielejlighed for op til 5-6 personer.

Lejlighed

Bed and Breakfast Flodgaard er åbent året rundt. Vi tilbyder en dejlig lejlighed med privat køkken og bad. Køkkenet rummer en skøn spiseplads og en hyggekrog, med udgang til stor terrasse med havemøbler. Ved terrassen finder du en smuk lille sø med guldfisk og en bålplads, som kan benyttes frit af gårdens gæster.

Du skal hverken medbringe håndklæder eller sengetøj. Når du lejer ferielejligheden er sengen redt op når du ankommer. Der er fladskærms-TV i begge soveværelser og gratis wifi overalt. Der er flisegulv med gulvarme i hele lejligheden. Køkkenet er veludstyret med ovn, køleskab, fryser samt alt hvad du skal bruge til at tilberede et lækkert måltid. Badeværelset er indrettet med bruser.

Du kan også leje lejligheden som 2 enkelt- eller dobbeltværelser.

 

Vërelse_2
Vërelse_1_1
Stue_2
Stue_1